Scheiden in Utrecht

3 januari 2019

Als Raadgever bij Scheiden hanteer ik een pragmatische aanpak van uw scheiding. Ik neem u aan de hand mee door het proces waarbij uw veel nuttige informatie krijgt om de juiste keuzes te kunnen maken. Hoe zitten uw rechten en plichten in elkaar, hoe pakt dat financieel uit, wat zijn de fiscale aspecten en hoe werkt een afspraak in de praktijk het beste uit. Mijn aanpak scheiding ziet er als volgt uit:

Kennismakingsgesprek

U komt langs of ik kom naar u toe,wat u wilt, voor een eerste kennismaking. Deze is vooral belangrijk om vast te stellen of het vertrouwen, de “klik”, er is en dat blijkt al snel. U krijgt daarnaast uitleg over wat ik allemaal voor u kan betekenen, hoe een scheidingsprocedure eruit ziet, hoe lang het waarschijnlijk zal duren en wat de kosten zijn. En er is uiteraard  gelegenheid om vragen te stellen. En zo’n eerste gesprek verplicht u tot niets, u beslist pas daarna of u met mij in zee wilt.

Lees verder

Scheiden in

Leiden
Oegstgeest
Katwijk
Noordwijk
Hoofddorp
Hillegom
Lisse
Nieuw Vennep
Warmond
Kaag en Braassem
Zoeterwoude
Voorschoten
Rijnsburg

Social media

WhatsApp chat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram