Twee uiteen

28 januari 2019

Twee uit een Twee uiteenWhat's in a name? De naam 2uit1 die ik, Otto Philipse, hanteer voor mijn activiteiten als scheidingsspecialist in Leiden en omstreken kan op verschillende manieren worden geschreven en uitgelegd. Kunt u er nog meer bedenken...?

Twee uiteen of 2 uiteen

Er gaan er 2 uiteen, oftewel er gaan er 2 scheiden. Dat is direct ook de meest logische en directe uitleg, want daar hou ik me mee bezig. U gaat uit elkaar, oftewel uiteen en dat doet u samen. En dat gaat samen, met z'n tweeën bij mij aan tafel, dat is de manier waarop ik werk. Omdat u samen tot betere oplossingen kunt komen dan elk apart met een eigen advocaat. Omdat ik op die manier veel sneller en goedkoper kan werken, maar ook omdat er veel onenigheid en misverstanden kunnen worden voorkomen als u samen naar dezelfde uitleg luistert en elkaars vragen en mijn antwoorden hoort. Zo staat u op gelijke voet wat de informatie betreft en hoeven daarover geen discussies te worden gevoerd.

Twee uit een of 2uit1

Het is maar hoe je het schrijft en uitspreekt. Maar met deze interpretatie wordt vooral aangegeven dat er 2 nieuwe, eigen levens ontstaan uit 1. U heeft nu nog of tot voor kort een gezamenlijk huishouden, een gezamenlijk leven. Dat moet worden omgezet en 2 aparte huishoudens en levens met alles wat daarbij hoort van eigen woningen en financiën tot de zorg voor de kinderen. Wel apart en toch samen. 2 en ook 1...

2uit1

Financiën, geldzaken, vermogen, schulden, alimentatie, het gaat allemaal om cijfers. En als bedrijfseconoom en marketeer ben ik altijd graag met cijfers bezig geweest. Ik vind het leuk en interessant, en dat helpt om er goed in te worden.

Dus een alimentatieberekening? Geen probleem. De kosten van de kinderen in beeld brengen en op een voor u goede manier verdelen? Kan ik bij helpen? Kan een van ons in het huis blijven? En houdt diegene dan nog iets over per maand? Reken ik voor jullie uit.

Dus deze getallen in de naam verwijzen ook naar het vele cijferwerk dat ik, met plezier, voor u doe!

Scheiden in

Leiden
Oegstgeest
Katwijk
Noordwijk
Hoofddorp
Hillegom
Lisse
Nieuw Vennep
Warmond
Kaag en Braassem
Zoeterwoude
Voorschoten
Rijnsburg

Social media

WhatsApp chat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram